به گزارش خبرگزاری «حوزه» از یاسوج، راضیه میر علی ملک، رئیس اداره زن و خانواده معاونت فرهنگی حوزه علمیه خواهران کشور در دیدار با نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اجرای طرح کاهش طلاق در ۵ استان کشور، گفت: این ۵ استان از جمله کهگیلویه و بویراحمد براساس بیشترین آمار طلاق انتخاب شدند تا طرح به صورت آزمایشی انجام شود، چرا که یکی از آسیبهایی که بیش از سایر آسیبها مشکل آفرین بوده همین موضوع طلاق است.
رئیس اداره زن و خانواده معاونت فرهنگی حوزه های علمیه خواهران با بیان اینکه شهر مادوان، کهگیلویه و بویراحمد را به عنوان پایلوت انتخاب کردهایم، افزود: سال گذشته طرحی را که دارای برش آسیبهای اجتماعی بود در ۱۰ محور به وزارت کشور ارسال کردیم که یکی از محورها کاهش طلاق بود.
وی عنوان کرد: طرح مورد موافقت قرار گرفت و بودجه مختصری هم به آن اختصاص داده شد و با توانی که در بانوان طلبه دیدیم ۵ استان دارای بیشترین آسیب طلاق انتخاب شد.
میرعلی ملک بیان کرد: درخواست دادیم مناطق ۲۰ هزار تا ۴۰ هزار نفر جمعیت برای این طرح انتخاب شوند که در استان کهگیلویه و بویراحمد منطقه مادوان به ما معرفی شده است.
رئیس اداره زنان و خانواده حوزه علمیه خواهران کشور بیان کرد: عدهای از طلاب خواهر که در حوزه خانواده و روانشناسی کار کرده بودند مشخص و دورههای آموزش مجازی را
به مدت ۵۰ ساعت ضبط کردند.
وی اظهار کرد: تقاضای ما این است که زوجهای دارای مشکل به این افراد معرفی شود تا کارگاههای تکنیک و کلاسهای مسائل نظری و مشاوره رایگان برگزار شود.
وی عنوان کرد: اگر بتوانیم موفق شویم کار موثری در جامعه انجام دادهایم و برای حوزههای علمیه ارزشمند است حوزههای علمیه همیشه در میدان مداخله بودند، اما در حوزه روانشناختی و خانواده مظلوم واقع شدند.
انتهای پیام/